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Unsere Jahrbuch Serie bietet vertiefte Analysen zu klar definierten Feldern, egal ob es sich um Marktanalysen oder eine umfassende und informative Darstellung des neuesten Standes der Verfahrenstechnik handelt.

f2m Jahrbuch Automation, Forschung und Technologie
Automation

+ Wie man durch Digitalisierung die Energieeffizienz steigern kann
+ KI in der Entwicklung von Öfen
+ Digitale Zwillinge in Backprozessen
+ Kommt das Brot der Zukunft aus dem 3D-Drucker?

f2m Review automation Sciense and technology 2022
Automation

– An outlook of today’s automation level and opportunities to prepare for tomorrow’s necessary upgrades
– Research outlining the mindset, the methods, the hardware and the software driving automation
– Researchers and experts in the field provide a comprehensive analysis of all automated process areas
– Latest automation features and their benefits in bakery manufacturing
– The latest automation updates and R&D from technology specialists

f2m-the-european-bakery-market-2019
The European Bakery Market 2019

– 7 Country portraits: Hungary, Poland, Romania, Slovakia, Sweden, Switzerland, United Kingdom
– Expert interviews: The European Out-of-home market
– Market Research: Trends and market dynamics
– Company reports: Profiles of major suppliers to the bakery market

f2m-dictionary of bakery engineering and technology
Dictionary
of bakery items

Eine Industrie – ein Wörterbuch, mit der Welt über Backtechnik sprechen – in sieben Sprachen!